Top
 

Yoga & Astrología con Romi y Alèxia

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.
14 Dic.

Yoga & Astrología con Romi y Alèxia

14 diciembre 2019 @ 10:00 - 12:00
15€ – 25€

Alliberar, obrir i auto conèixer-se

En aquesta sessió ens submergirem en una pràctica que et portarà a aprofundir en la zona dels malucs i la pelvis, que és una de les articulacions més importants del nostre cos i on acumulem molta tensió. L’enfocament d’aquesta classe serà alliberar els bloquejos i guanyar major flexibilitat. Els malucs tenen a veure amb aspectes que es relacionen amb la nostra part emocional; és l’àrea del cos relacionada amb el segon chakra, i amb la nostra part creativa i capacitat de creació.

És important aprendre a deixar anar, alliberar i equilibrar aquesta zona per mitjà de la pràctica de les asanes. Aprofitant que estem en èpoques de tancaments poder sentir-nos més lleugers per començar un nou any caminant sense bloquejos i obtenir més confiança per a aconseguir allò que ens proposem.

En aquest taller també compta amb la presència de l’Alèxia amb qui, en finalitzar la classe, una xerrada introductòria al món de l’astrologia.

L’Astrologia representa el tauler de joc complet de totes les qüestions possibles que ens afecten al llarg de la nostra vida, de totes les esferes d’activitat que podem experimentar i de les quals en podem extreure coneixement i aprenentatges. Aquesta xerrada se centrarà breument en les possibilitats que ofereix l’astrologia, en conèixer més de prop aquesta ciència controvertida, que alhora també pot ser concebuda com a art. Quines aplicacions practiques i eines psicològiques ens pot proporcionar l’astrologia? Pot l’astrologia contribuir al nostre auto-coneixement? Mirarem de tractar aquestes i d’altres qüestions a la nostra xerrada de caire astrològic.

Els esperem a les 10h i al finalitzar el taller, els que vulguin podran gaudir d’un deliciós brunch dels nostres amics de@rocacorbacafegirona.

Estarem encantats de comptar amb tu!

Preu per taller: 15€,

Preu taller + brunch 25€.

 

T’esperem!

Detalles de la actividad

Fecha: 14 diciembre 2019 @ 10:00 - 12:00
Hora: 10:00 - 12:00
Lugar: Nord Studio Girona
Dirección: C/ Nord 11 (Girona)
Organizador: Nord Studio Girona

Entradas

Tickets are not available as this evento has passed.